Ağsaklı İlkokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.00
Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: Okul Servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Hayatım Okulumda Can Bulsun; Candostlarımla Farkındalık Yapıyorum

WEB - https://agsakliio.meb.k12.tr

Adres - Ağsaklı Mahallesi 21068 Sokak No5 KARATAY/KONYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Ağsaklı Mahallesi 21.068 Sokak No:5 KARATAY/KONYA adresinde bulunmaktadır.

Adres - Ağsaklı Mahallesi 21068 Sokak No5 KARATAY/KONYA

Ulaşım Ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 82 km uzaklıkta bulunmaktadır.